Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

HIDRADERMABRAZIUNE cu Oxigen Hiperbaric

Este un tratament de îngrijire care oferă strălucire tenului prin combinația revigorantă a puterii microdermabraziunii și a vacumului. Tratamentul poate satisface nevoile pielii oricui. HidraPeel-ul combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă fără disconfort și timp de recuperare. Se elimină ridurile fine, porii dilatați și punctele negre, se tratează hiperpigmentația și petele de vârstă. Oxigenul Hiperbaric care înseamnă viață, vine și finalizează tratamentul dând luminozitate și extra hidratare tenului.

TERAPIA cu Oxigen Hiperbaric

Terapia cu oxigen hiperbaric este un tratament non-invaziv, se bazează pe transformarea oxigenului din aer, de puritate scăzută 16-18%, prin intermediul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Opțional, poate fi îmbunătățit cu seruri și substanțe active (acid hialuronic, vitamine A, C și E, colagen, cocktail-uri în funcție de nevoile tenului, aminoacizi), difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului. Oxigenul înseamnă viață! Datorită oxigenării și îmbunătățirii respirației celulare, este stimulată circulația sanguină periferică, celulele se regenerează, iar pielea este hidratată în profunzime, prin stimularea producției de elastină și colagen. Terapia cu oxigen nu are contraindicații.

Tratament eficient acnee

Tratamentul antiacneic este o procedură cosmetică ce previne și tratează erupția cutanată, matifiază, purifică și reechilibrează secreția glandelor sebacee. Tratamentul este personalizat în funcţie de natura şi gravitatea acneei (soft/mediu/sever) și rezultatele obținute sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratament facial de curățare și hidratare

Tratamentul de hidratare este terapia ce are la bază refacerea echilibrului hidric în piele datorită acidului hialuronic, ce este o substanță proprie organismului uman. Terapia încarcă cu oxigen pielea de sub epiderma deteriorată și asigură strălucire, datorită ingredientelor naturale ce susțin acest tratament delicat și răcoritor.

Tratament microdermabraziune

Microdermabraziunea> cu capete de diamant este un tratament nedureros, non-invaziv, nu necesită perioada de recuperare, accelerează producția de colagen și elastină, curăță tenul și îi redă luminozitatea, atenuează ridurile, elimină petele, diminuează semnele lăsate de acnee, uniformizează textura și colorația pielii, refacă tenul afectat de soare, tratează aspectul de piele obosită, ten tern, închide porii dilatați, îmbunătățește circulația limfatică locală, eliminând toxinele. Avantajele acestui tratament sunt riscurile minime, iar recuperarea este rapidă. Tratamentul se poate repeta la 7-10 zile.

Terapie pentru ten matur pe bază de caviar

Nimic nu e prea mult atunci când vine vorba de frumuseţe. Răsfaţă-ţi tenul cu un tratament facial de excepţie pe bază de caviar, recunoscut pentru extraordinara putere antioxidantă şi regenerantă. Tratamentul “Caviar Delight” este ideal pentru ameliorarea gradului de ridare şi pentru redarea fermităţii tenului. Te invităm să descoperi una dintre cele mai “decadente” terapii faciale din meniul nostru de beauty şi să “deguşti” din ce înseamnă o experienţă de frumuseţe de 5 stele.

Tratament dermapen cu efect vizibil imediat

Procesul de regenerare începe imediat după tratamentul cu dermapen-ul. Pielea va fi mai netedă și va avea o strălucire diafană. Fibroblaștii, celulele care sintetizează colagen nou, sunt activi timp de 6 luni după primul tratament. Aspectul pielii este întinerit, se modifică colorația tenului, se ameliorează ridurile fine și medii, este stimulat colagenul și elastina, iar în cazul cicatricilor postacnee, postrătumatice reduce aspectul cicatricial.

Microneedling-ul este o terapie cu microace, non-chirurgicală și non-invazivă, unde înțepăturile formează micro-canale ce permit pătrunderea în profunzime a substanțelor active nutritive topice din ingredientele cosmetice utilizate în timpul tratamentului, proces care intensifică și mai mult rezultatele obținute.

Tratament mezoterapie virtuală

Mezoterapia virtuală este o procedură estetică care permite absorbția substanțelor active prin intermediul unui proces care are la bază două tipuri de curent: electroporatia – care folosește impulsuri electrice scurte și controlate care dilată porii cu până la 400% pentru a permite absorbția totală și eficientă a mineralelor, vitaminelor și aminoacizilor, care fără ac nu pot pătrunde normal în piele, astfel se asigură hrănirea și hidratarea optimă direct în straturile cele mai profunde în proporție de 95%; – electroforeza are la bază curentul galvanic, continuu, care conduce la pătrunderea substanțelor în straturile profunde ale pielii, determinând o vasodilatație superficială și o creștere a metabolismului celular prin stimularea producerii de elastină și colagen. Rezultatele sunt vizibile imediat, porii sunt vizibil micșorați, efect de lifting facial, reducerea ridurilor fine, a petelor pigmentare, a pungilor de sub ochi, cearcănele estompate, luminozitate și fermitate.

Tratament cu radiofrecvență

Tratamentul cu Radiofrecvență are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în căldură, ajungând până la 60-65 de grade în interiorul țesutului. Această energie ajută la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care, sintetizate, tonifică și întăresc pielea.

Beneficiile Radiofrecvenței Faciale sunt: efect de lifting facial, remodelarea conturului feței, reducerea bărbiei duble, reducerea porilor dilatați, tonifierea epidermei, stimularea producerii de elastină și colagen. Pentru rezultate optime sunt recomandate mai multe ședințe efectuate la un interval de 2 săptămâni.

Rejuvenare facială

Beneficiile tratamentelor de Rejuvenare facială sunt nenumărate și nu se rezumă doar la ștergerea ridurilor. Aceste tratamente redau frumusețea pielii și a trăsăturilor. Pot fi făcute cu microdermabraziune cu particule de diamante, peeling-uri chimice sau radiofrecvență, fiecare tratament având o anumită adresabilitate. Cu aceste tratamente de Rejuvenare Facială se tratează mai multe afecțiuni precum hiperpigmentarea, petele de bătrânețe, melasmele, urmele lăsate de acnee, pete cauzate de expunerea la soare, ridurile fine, pierderea elasticității pielii.

Masaj de relaxare sau remodelare facială

Masajul facial se numără printre cele mai simple, dar și cele mai eficiente metode de prelungire a tinereții tenului. Prin mișcările sale sistematice, masajul facial menține elasticitatea pielii și a mușchilor feței, prevenind apariția ridurilor. Masajul de remodelare facială are rolul de a stimula circulația sanguină, de a ajuta mușchii feței să aibă mai multă fermitate și de a face drenajul la nivelul feței.