Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

HIDRADERMABRAZIUNE cu Oxigen Hiperbaric

Este un tratament de îngrijire care oferă strălucire tenului prin combinaţia revigorantă a puterii microdermabraziunii şi a vacumului. Tratamentul poate satisface nevoile pielii oricui.

Terapia Thavma

Terapia Thavma sau “skin boosting” oferă o alternativă la procedurile cosmetice invazive. Terapia inhibă non-invaziv apariția liniilor de expresie și a ridurilor, protejând pielea împotriva îmbătrânirii premature. Simplu și eficient. Ridurile sunt diminuate cu până la 50% în primele 28 de zile, iar pielea devine mai elastică, mai hidratată şi mai suplă. Totul fără a folosi ace sau a leza în vreun fel pielea..

Tratament eficient acnee

Tratamentul antiacneic este o procedură cosmetică ce previne și tratează erupția cutanată, matifiază, purifică și reechilibrează secreția glandelor sebacee. Tratamentul este personalizat în funcţie de natura şi gravitatea acneei (soft/mediu/sever) și rezultatele obținute sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratament facial de hidratare

Tratamentul de hidratare este terapia ce are la bază refacerea echilibrului hidric în piele datorită acidului hialuronic, ce este o substanță proprie organismului uman. Terapia încarcă cu oxigen pielea de sub epiderma deteriorată și asigură strălucire, datorită ingredientelor naturale ce susțin acest tratament delicat și răcoritor.

Tratament regenerare celulară post terapeutic

DNA Repair este un tratament facial anti-aging, care acționează asupra reconstrucției dermului și hipodermului, realizându-se regenerarea acestora din interior spre exterior. Rezultatele obținute în urma acestui tip de tratament sunt: un ten revitalizat, reconstruit la nivel celular.

Terapie pentru ten matur pe bază de caviar

Nimic nu e prea mult atunci când vine vorba de frumuseţe. Răsfaţă-ţi tenul cu un tratament facial de excepţie pe bază de caviar, recunoscut pentru extraordinara putere antioxidantă şi regenerantă. Tratamentul “Caviar Delight” este ideal pentru ameliorarea gradului de ridare şi pentru redarea fermităţii tenului. Te invităm să descoperi una dintre cele mai “decadente” terapii faciale din meniul nostru de beauty şi să “deguşti” din ce înseamnă o experienţă de frumuseţe de 5 stele.

Tratament complex pentru ochi

Acum poţi spune “adio cearcăne şi pungi sub ochi” cu cea mai eficientă terapie care le face să dispară în timp record. Ritualul “Eye Solution” îţi redă în doar 30 de minute aspectul neted, luminos şi proaspăt al zonei din jurul ochilor, ameliorând în acelaşi timp liniile fine, edemele şi cearcănele supărătoare. Ingredientele naturale preţioase încapsulate în produsele folosite au atât efect anti-inflamator şi calmant, cât şi revitalizant şi energizant.

Tratament cu acizi de fructe

Vitaminele din fructe îţi dau energie, iar infuzate în piele, imprimă poftă de viaţă celulelor pentru a readuce pe chip prospeţimea tinereţii. Tratamentul facial “Fruit me UP” are la bază acizi de fructe şi este ideal pentru reglarea secreţiei de sebum, diminuarea ridurilor profunde, estomparea petelor pigmentare, ameliorarea vizibilă a porilor dilataţi şi redarea fineţii pielii. Un deliciu pe care pielea ta îl va savura de fiecare dată.