MEZOTERAPIE CU AMESON MESOTECH

Micro-needling-ul este o terapie non-invazivă, hi-end, care îşi merită pe deplin popularitatea şi renumele dobândit în ultimii ani. Vogue a denumit-o “the next best thing in anti-aging”, iar prin prisma experienţei noastre, îţi spunem că face minuni pentru tenul matur (şi nu numai): regenerează excelent pielea, ameliorează aspectul porilor dilataţi şi a cicatricilor, acţionează eficient asupra petelor pigmentare şi contribuie la reconturarea ovalului facial.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

RADIOFRECVENȚĂ MULTIPOLARĂ FACIALĂ

Radiofrecvența multipolară facială utilizează unde de radio frecvență, cu efect de încălzire pe zonele afectate de pe față, stimulând metabolismul fibroblastelor, pentru producerea de noi fibre de colagen și elastină, accelerarea naturală a metabolismului grăsimilor (grăsimea lichidă fiind eliberată din celulele adipoase), precum și creșterea fluxului sangvin ce aduce un aport mai mare de oxigen în țesuturi. Regenerarea depozitelor de colagen și elastină asigură fermitate și elasticitate pielii, oferindu-i acesteia un aspect întinerit și sănătos.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

BOTOX NON-INVAZIV

Tehnologia EFFECTOX inhibă non-invaziv apariția liniilor de expresie și a ridurilor, protejând pielea împotriva îmbătrânirii premature. Simplu și eficient. Ridurile sunt diminuate cu până la 50% în primele 28 de zile, iar pielea devine mai elastică, mai hidratată şi mai suplă. Totul fără a folosi ace sau a leza în vreun fel pielea.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

Tratament eficient acnee (soft/mediu/sever)

Tratamentul antiacneic este o procedură cosmetică ce previne și tratează erupția cutanată, matifiază, purifică și reechilibrează secreția glandelor sebacee. Tratamentul este personalizat în funcţie de natura şi gravitatea acneei (soft/mediu/sever) și rezultatele obținute sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratament facial de hidratare

Tratamentul de hidratare este terapia ce are la bază refacerea echilibrului hidric în piele datorită acidului hialuronic, ce este o substanță proprie organismului uman. Terapia încarcă cu oxigen pielea de sub epiderma deteriorată și asigură strălucire, datorită ingredientelor naturale ce susțin acest tratament delicat și răcoritor.

Tratament regenerare celulară post terapeutic

DNA Repair este un tratament facial anti-aging, care acționează asupra reconstrucției dermului și hipodermului, realizându-se regenerarea acestora din interior spre exterior. Rezultatele obținute în urma acestui tip de tratament sunt: un ten revitalizat, reconstruit la nivel celular.

Terapie pentru ten matur pe bază de caviar

Nimic nu e prea mult atunci când vine vorba de frumuseţe. Răsfaţă-ţi tenul cu un tratament facial de excepţie pe bază de caviar, recunoscut pentru extraordinara putere antioxidantă şi regenerantă. Tratamentul “Caviar Delight” este ideal pentru ameliorarea gradului de ridare şi pentru redarea fermităţii tenului. Te invităm să descoperi una dintre cele mai “decadente” terapii faciale din meniul nostru de beauty şi să “deguşti” din ce înseamnă o experienţă de frumuseţe de 5 stele.

Tratament complex pentru ochi

Acum poţi spune “adio cearcăne şi pungi sub ochi” cu cea mai eficientă terapie care le face să dispară în timp record. Ritualul “Eye Solution” îţi redă în doar 30 de minute aspectul neted, luminos şi proaspăt al zonei din jurul ochilor, ameliorând în acelaşi timp liniile fine, edemele şi cearcănele supărătoare. Ingredientele naturale preţioase încapsulate în produsele folosite au atât efect anti-inflamator şi calmant, cât şi revitalizant şi energizant.

Tratament cu acizi de fructe

Vitaminele din fructe îţi dau energie, iar infuzate în piele, imprimă poftă de viaţă celulelor pentru a readuce pe chip prospeţimea tinereţii. Tratamentul facial “Fruit me UP” are la bază acizi de fructe şi este ideal pentru reglarea secreţiei de sebum, diminuarea ridurilor profunde, estomparea petelor pigmentare, ameliorarea vizibilă a porilor dilataţi şi redarea fineţii pielii. Un deliciu pe care pielea ta îl va savura de fiecare dată.

Tratament recuperare arsuri solare

Arsurile solare se produc de cele mai multe ori în mod neaşteptat şi fără niciun avertisment. Pentru ca soarele să nu te ia pe nepregătite, îţi recomandăm ca atât înainte cât şi după plajă să urmezi tratamentul pe care l-am conceput special pentru refacerea integrităţii epidermei, calmarea şi regenerarea rapidă a acesteia. Pielea ta îţi va mulţumi, atât pe moment, cât mai ales peste ani (ştii deja că fotoîmbătrânirea se numără printre principalii factori care contribuie la modificarea texturii şi a calităţii pielii).