RADIOFRECVENȚĂ MULTIPOLARĂ CORPORALĂ

Radiofrecvența multipolară corporală utilizează unde de radio frecvență, cu efect de încălzire pe zonele afectate de pe corp, stimulând metabolismul fibroblastelor, pentru producerea de noi fibre de colagen și elastină, accelerarea naturală a metabolismului grăsimilor (grăsimea lichidă fiind eliberată din celulele adipoase), precum și creșterea fluxului sangvin ce aduce un aport mai mare de oxigen în țesuturi. Regenerarea depozitelor de colagen și elastină asigură fermitate și elasticitate pielii, oferindu-i acesteia un aspect întinerit și sănătos.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

MASAJ ENDERMOLOGIC PROFUND

Masajul cu vacuum (de asemena, numit endomasaj, masaj endodermic, dermomasaj, lipo-masaj) este un tip de masaj terapeutic folosit pentru remodelare corporală si reducerea celulitei. Efectul medical al acestui masaj se realizează prin intermediul unui vid ce produce o accelerare locală a sângelui și limfei în profunzimea țesuturilor, exercitând, astfel, o influență reflexă asupra organelor interne. Masajul este ușor de realizat. Tratamentul este complet sigur si pentru persoanele care au implanturi metalice și/sau electronice.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

PRESODRENAJ

Presodrenajul cu dispozitivul PSX Starvac, reprezintă un sistem de presoterapie prin care ganglionii limfatici se eliberează îmbunătăţind astfel circulaţia venoasă si limfatică. Centura abdominală de 9 celule conţine 200 milioane de neuroni care supraveghează digestia şi schimbă informaţii cu creierul pentru a regla şi reechilibra funcţiile fiziologice ale sistemului digestiv.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

LIPOSUCȚIE ULTRASONICĂ NON-INVAZIVĂ

Liposucţia ultrasonică non-invazivă este echivalentul unei intervenţii chirurgicale, dar fără inconvenientele asociate acesteia din urmă (zero perioadă de recuperare, zero durere şi zero cicatrici). Metoda este 100% sigură, fiind aprobată de comunitatea medicală, iar rezultatele sunt garantate: îndepărtarea permanentă a celulelor grase din zonele dificile şi îmbunătăţirea vizibilă a calităţii şi tonusului pielii.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

MASAJ ANTICELULITIC PROFUND

Masajul anticelulitic se efectuează prin prelucrarea manuală și cu ventuze, în vederea îmbunătățirii circulației sangvine și a activitării sistemului venos. Reziduurile metabolice acumulate la nivel celular sunt eliminate mai rapid, efectuându-se un drenaj limfatic local și determinând creșterea tonusului pielii și țesuturilor subcutanate.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

BODY PEELING (EXFOLIERE CORPORALĂ)

Body peeling-ul este un tratament care elimină celulele moarte, purificând și oxigenând pielea pentru a o menține fermă și tânără. Exfolierea se face mecanic din stratul superior al dermului, cu ajutorul granulelor din coajă de migdale, din bambus și a granulelor din nucă de cocos.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!

ÎMPACHETĂRI CORPORALE ÎN TERMOCUVERTĂ

Împachetarile reprezintă tratamente corporale de înfrumusețare care se adresează în principal diminuării celulitei, detoxifierii, eliminării toxinelor din organism, îmbunătățirea circulației, hidratarea pielii și nu în ultimul rând, un tratament relaxant datorită termoterapiei care definește împachetarea că și tratament.

Sună la 0770 532 589

Programează-te acum!